Borensberg is the shit!

Just nu är jag i borensberg, ska köra lite bil snart. Kul som fan är det. Idag hade vi dans i skolan. Det va faktsikt kul,  fast varmt som fan var det. aja ska köra nu,skriver mer sen, och bilder från idag kommer jag lägga in sen med. puss så länge <3

Vill ha sommar!

Just nu dricker jag te och kakor , har enormt tråkigt,Trist väder är det ute också. Just nu vill jag bara ha sommar.
Har precis kollat på skit snygga bikinisar från Victoria secret.

Vill ha nån av dom där, sjukt snygga !!! vill ha vill ha















Tjingeling

Helllluu !

Hur har eran dag varit? Själv har jag vart med Johanna och Josefine. Vi drack lite te och snacka skit som vanlig hehe.Imorse hade jag matte prov , det kändes som att det gick bra . Idag i skolan hade vi dans på gympan igen. Skit kul är de faktiskt hehe. Men jag kan aldrig lära mig Vals det är så svårt tycker jag . Jag får inte upp fötterna haha. Pinsamt,det är bara jag som inte kan vals. Thomas får stanna musiken hela tiden , för att lära mig hur man gör. Men det går fan inte .
Ajjaa jag lär mig nog snart ,måste jag iallfall. För vi har ju dans grejen nån gång nästa vecka .Vet ifan va jag ska ha på mig då. Man måste ju va fin på den dagen. Får väll se fall jag hittar nåt fint i garderoben.

hah, gammal bild när jag,Moa och Johanna va på
50 cent konserten




Älska vädret!

Nu sitter jag här inne, när de är underbart väder ute. Äntligen kmr våren till osss. Man känner sig så mycket gladare när de är fint väder. Har alltid hatat vintern, blir så deprimerad. Idag ska jag nog bara ta de lugnt, plugga lite sen träna fotboll.

I skolan idag gick jag fram till personen som hade sakt att jag har klamydia och fråga varför hon hade sakt så. Hon vart helt tyst visste inte vad hon skulle ta vägen. hahha, så jävla borta är hon. Orka att ljuga och skylla ifrån sig. Ahh skiter i henne helt nu. Orkar inte med sånt folk.Vad är de roliga med att ljuga och snacka skit om folk? Dom har ju inget bättre att prata om seriöst. Och jag och den här personen stog väldigt nära. Man blir bara så ledsen när ens bästa vän säger massa saker som inte är sant. Inte bara mig hon har snackat skit, finns andra som står henne väldigt nära som hon också snackar skit om. Snart har hon fan inga vänner kvar om hon håller på såhär. Du har gått för långt.



Vill tillbaka till Sriii lanka !!!!!!!



Party pictures

Nu lägger jag in lite bilder från gårdagen


Började förfesten hos Linnea sjögren.
blev aldrig någon Balkan fest, fast vi hade ju kul ändå.




party party



Vi åt goooooooood tårta !


Johannaaa


Jag Johanna och Josefine



Jag och johanna



Valle Josefine och Sebastian spelade nåt jävla spel ^^


Grabbarna


Kajsa Josefine och jag

Jag och Jossan


Sen drog vi på fest hos Jonass !
Partyyy Taxiiiin !



Här får bli den sista bilden, på  Frida och Linnea !
Har inga bilder från festen tyvärrr !!!





Balkan fiiiesta

Gooood morgooon folket!
Vakna preciss, skit pigg, fan . Gick och la mig rätt tidigt igår, för att ja ska orka med ikvällen. Ska ju på Balkan feest hehe.Ska strax äta lite frukost, sen fixa mig . Sen blir det att träffa Josefine och Johanna, sen drar vi oss till Charlottenborg för att träffa Calle Balle hiih. ahhhhhh sen drar jag till Johanna och förfestar :).. Skriver sen Pusssssssss<3


nationella bajs

God morgon allihopa
Idag har vi Nationella på Engelskan. Lite nervös är jag allt,hoppas det går bra bara. Den är i 2 timmar elr nåt.Får se om jag går hem efter det. Ikväll tror jag det blir att jag drar till Cafe choklad och kollar på Leo som har spelning där. På Lördag blir det att dra på Balkanfest med Jossan och Johanna. Har aldrig vart på sån fest förut, så de ska bli kul faktiskt hehe. Annars vet jag inget mer jag ska göra. Nu ska jag ta och fixa mig och se dra till skolan ciiaoo !


Grym låt !


Dance dance

Kom precis hem från skoooolan, hade gympa sista lektionen. Och vi hade dans på lektionen.Vi ska om två veckor ha dans tema. Då vi ska kunna dansa massa olika danser. haha , asså hatar min gympa lärare. Han e helt störd. Thomas heter han, motalas största pedofil;). Aja noog snackat om det. Snart kommer Josefine hit, vet inte vad vi ska gööra riktigt. Gå på stan eller nåt kanske ,eller träna nåt som jag verkligen behöver göra. Igår sov kevin hos mig. Vi vart sams, som tur var. Hoppas det funkar nu bara. ahhh men skirver mer sen pözzzzz på er !

ahh, visst är vi söta (A)


"Hej allihopa"

Heej, kom precis hem från skolan. Vi hade dans-lektion på EA n idag. Och det var Jennifer som va dans lärarn då dah. Gick väll sådär asså, är inte direkt världens bästa dansare haha. Igår va jag med Johanna och Josefine, det va skit kul. Först gick vi på stan, vi köpte hårfärg och sen så gick vi hem till mig och färga håret på varandra. Det vart faktiskt bra, inte orange färg längre.Efter det så rökte vi lite vattenpipa och drack lite, oh så larvade de dom sig och sa "Hej allihopa " som blondin bella brukar säga . Så jag har typ hundra st videoklipp på dom haha. Efter det drog vi ner till feelgood för att sola och bada. När jag kom hem va de inte lika kul. Jag och Kevin börja bråka massa, och nu vet jag inte riktigt hur det är. Tror inte det kommer funkar mellan oss längre tyvärr. Så kunde inte sova på hela natten. Snart så kommer han hit , och då ska vi prata om det. Får väll se vad som händer...

Miss you honey!

Hellooo bitches!
Idag blir det att dra på Fotbolls möte elr föräldrar möte elr va de är. Vet inte riktigt om mina föräldrar tänker dra dit, men ja tänker det ialllfall. Har aldrig vart på sånt förut då dah, eftersom jag bara har vart på två träningar eller nåt än så länge så. Annars har jag inte så mycket för mig idag. Saknar miin älsklling mkt mkt.Får väll ta och ringa han eller nåt, och se om han fortforande är sur.


Älskar lååååten <3

wiiieee

Kom precis hem från träningen. Det va ju inte världens bästa väder att träna på direkt. Men det gick ju allt bra ändå tycker jag. Ikväll blir det att va med Leo Johanna och Josefine.Vet inte riktigt va vi ska göra. Men måste bara göra nåt asså, orkar inte bara sitta hemma och glo. Och Kevin orkar ju inte vara med mig, förlåt mig kevin.Men du vet att jag älskar dig, ingen annan.




Bad thoughts

Nu sitter jag är framför datorn. Klockan är 2, kan verkligen inte sova. Sittter och tänker på så mycket. Ibland känns de jobbigt att man tänker så mycket. Iallfall om man tänker så myckets så att man inte kan sova, det är de värsta. Jag brukar sitta och rita när jag är deppig, eller när jag tänker på massa konstiga saker . Och det har jag faktiskt gjort, ritat lite. Känns mycket bättre efteråt. Har inte vart på spelkväll idag hos jossan, som ja hade betämt. Palla inte det, vart hemma och kollat på nåra filmer istället. De va deppiga filmer däremot, så de va ju inte de bästa direkt. Iallfall nu tänkte jag försöka sova lite, hoppas jag lyckas bara. Natti natti allihopa

Jävla fucking mopped !

ahhhh , skit dag säger jag bara !! Vakna klockan 2 idag, av att pappa skriker på mig att gå upp för att jag sovit för länge. Sen säger han ska skjutsa mej till Charlottenborg, där min mopped står, som inte funkar då. Då säger han att jag ska GÅ med den hem, från charlottenborg hemt ill mig .Och jag bor ju i stan . Tog ju typ 1 timma elr mer, .. Fy fan blir så arg på han ibland . Aja ska äta nåt nu, Skriver senare sen när jag har lugnat ner mig lite.

Party fredag jaoo.

Är det fest elr? joo klart. Jag älskar fredag asså, kan göra va som helst festa slappa filmkväll m.m. Just nu vill jag bara leva livet, skita i allt. Så trött på allt jag har. Ingenting händer , man bara sittar hemma och tråkar. Vill att nåt nytt ska hända , vill vara med om mer saker, saker som man kan minnas tillbaka när man blir äldre. Annars kommer jag sitta där 100 år och tänka tillbaka vilket jävla skit liv man egentligen hade. Och det vill man ju inte.. Så nu är de bara sätta igång och Rööja

Dagens låt Crossfire-on fire


Fotbolls träning!

Idag har jag nämligen börjat i fotbolll. Har aldrig spelat fotbooll innan typ. Så det kändes lite pirrigt , alla va ju skit duktiga.Så kommer jag där och kan ingenting haha. Ne men det va rätt kul, hoppas bara det går bättre nästa gång. Annars idag har jag vart i skolan sen vart på stan en stund med johanna, köpte en t-shirt från Vila och två kjolar från Gina trico . Nu ska jag ta en duschh och sen lägga mig direkt efterrr så jag inte är så trött imorgoon. Ciaooo

Skoltrött!

Idag har det vart en jobbig dag i skolan, vi sluta klockan halv 4. Orkar inte me det här. Längtar verkligen till sommarlovet. Ska bli så skönt att sluta på z-lund,och börja på gymnasiet asså. Och så blir det att man går på gymnasiet i Linköping också. Skönt att komma bort lite från motala. Aja , har inte så mycket mer att skriva om, vi får se vad som händer idag. Kanske blir att man träffar kevin eller nåt. Skriver mer lite senare sen , vi hööörs !

Hos kevin

Nu sitter jag hemma hos kevin. Jag och Jonathan har sovit här. Igår kväll skulle jag egentligen vart med Jossan och Johanna men det vart inte så. För Jossan hade skit ont i huvet, och så fanns det inte så mycket att göra. Så jag sov hos Kevin istället, Vi kollade på skräck film, skit läskig va den. Den handla om exorsism. Idag tänkte jag bara ta det lungt ,kanske dra till feelgood och träna.

Im back !

Idag har johanna vart hos mig. Hon har färgat mitt oranga hår, nu är det lite mörkare iaf. Så det ser rätt okej ut nu.Igår kom vi hem från Stockholm, dagarna i stockholm har vart helt underbart. Vi fick bo i en lägenhet som min syster fixa till oss. Skit mysig lägenhet verkligen, fanns bastu och allt, som man behövde helt enkelt. Så vi gled runt på stan om dagarna och på kvällarna mys med bastu . Måste verkligen göras om, skönt att komma bort från allt ibland.

Bilder från Stockholm



RSS 2.0