Love it

Så vackert här asså, älskar naturen och allt. im so happy to be here



Pictures

Idag va jag hos min käre vän Anuthara:) Hennes lilla syster tog massa bilder på mig.
Här kommer det några bilder hon tog.














Gym

Hellooo bitches !
Nu ska jag dra och gymma för första gången här i sri lanka:) får se hur gymmet är här då:)
Skriver sen ciaoo !



We no speak americano

Idag har jag för de mesta bara tagit det lugnt. Vi drog till stranden förut med mina kusiner dom ville dit och leka. Men nu är jag hemma igen och ska äta mat och sedan sova. Ska till kyrkan imorgon bitti.Jag har Inte vart där på skit länge. aja ska äta nu vi hörs pusss

Här kommer det en kunlig låt:)



My cute cuz

Mina söta kusiner är här. Jag blir så glad när jag träffar dom :)



Waterland

Idag drog jag min kusin och hans tjej till Waterland. Men vi kom för sent dit.Dom stängade visst klockan 5. Så vi åkte svan båt istället:) här kommer det lite bilder :) enjoy!

Jag och Shashi


Min kusin Sharno




Va tvungen att ta kort på hennes hår ! sjukt LÅNGT!



Sista bilden får bli på mig och Shashi, hon är ju så smal , hon är 6 år äldre än mig.
Fast som tur är så har hon börjat käka tabletter så man går upp i vikt.





Gone

Fan nån har tagit mina pengar från mitt rum. Jobbigt att man inte kan lita på någon här. Aja här kommer det lite bilder från idag . Ska lägga mig nu godnatt !


Min ilskna hund




Flum bild waa



cute little girl:)














Radio

Hejhej !
Nu er jag hemma, det var bara jag och min kusin som drog till radio.  Men det va chill endo. Drack nogra skrewdrivers, Sen drog vi hem. Ska sova nu fett trott efter resan hit. Imorgon drar jag till Lucky plaza, jag ska betala for kursen. Sen ska hon som lar ut saga va som ingor i kursen. Men skriver mer imorgon. Godnattt habiibiis





 


Going to Radio

Nu ska vi ta en tuktuk till Radio.
cyaaa later bitchees mwaaa



underbara sri lanka!

hejhej, forlot for att jag inte har bloggat men det har vart so stressigt under dom her narmaste dagarna. Har ju precis flyttat till Sri lanka. Eller jag kom ju idag . So idag har jag sovit och packat upp alla grejer . Fast alla kl'der bara ligger po sangen so moste lagga in det i garderoben snart hehe. Ska strax bada i pooleen. Ska bli so skont att bara slappa av ett tag. Ikvall tror jag det blir att dra till Radio med min kusin och hans kompisar. Her kommer det lite bilder fron idag. Lite onodiga men ando .



haha ofrach bild po mig


her ska jag bada strax!



Mitt stokiga rum haha.


N97

Btw fick en ny mobil idag N97 :) Älskar den



Födelsdags fest

Hej, min syssling hade födelsedags fest idag. Det va rosa tema,så alla hade rosa på sig. Alla drack vin och massa gott. Men jag hade inget med mig, va inte så kul. Så jag drog hem rätt tidigt. Men det va trevligt ändå:) Imorgon är det min älsklings student, så blir att vakna tidigt imorgon och dra sig till underbara staden Linköping.
Här kmr det två bilder från festen.

Lisa




En tjej som höll tal !:)




Music make me lose control

Hola, idag är jag ledig från skolan, så jävla skönt. Har bara vart hemma idag och lyssnat på musik och tagit det lugnt helt enkelt. Och imorgon är det skolavslutning såå härligt. Fast i motala har dom skolavslutning idag. Så blir väll mycket festade ikväll här. Aja ska dra till stan och kolla på nån present till älskling, han tar ju studenten på fredag :) <3





Im back on track


Hej hej, jag har inte bloggat på ett jävla tag som ni kanske märkt. Men nu ska jag ta tag och börja blogga igen.Roligt va? Iallfall idag hade vi skola bara i två timmar. Vi har verklingen ingenting och göra i skolan nu . Vi typ bara sitter och slappar. Men vi slutar ju ändå på onsdag så. Snart åker man ju också till Sri lanka. Blir att stanna där i 4 månader. Jag ska gå en frisör kurs där som är i 4 månader. Sen får vi se vad som händer.

Aja ska lägga mig nu , natti natti :)<3




RSS 2.0