Negombo beach

Idag vandra jag och mina kompisar på stranden lite. Love the beach .








Så skön låt:)


My dream

Är helt slut idag. Gick upp runt halv 6 , sedan hade jag kurs till klockan 1. Efter kursen drog jag och Jaaz till Ramani för att va model i en video. Typ smink video, Ramani sminkde oss medans dom spelade in. Videon är till elever som ska lära sig att sminka. Iallfall va hemma runt 5. Har inte ätit eller nåt bara frukost. Men de va kul ändå, videon kommer va på tv också. Sen så fick man ju caash också. Nu blir nog mina föräldrar glada , att jag kan ta hand om mig själv.Tjäna egna pengar. Och det är ju roligt också. Ångrar mig inte alls att jag flytta ner hit själv. Tror jag kommer bli mycket mer självsäker, och inte lika blyg.Och drömmen är att skaffa en egen lägenhet i colombo. Och utsikt till havet :) och en egen frisör salong !

Jag och den söta lilla bögen hehe:)

Shamera och jag !

:)

Dramaquen

Hellooo :)
Kom precis hem från Colombo. Fyfan haha vilken dag. Har så roliga klass kamrater. Specielt en kille som är böög fyfan så skön. Min kompis ville inte att jag skulle tvätta hennes hår idag för hon skulle bort efter lektionen. Bögen bara :Ur such a dramaqueen. uuhh va sur hon vart. Sådär var hela lektionen dom gav bitch blikar till varandra. Har bara vart i klassen i två dagar. Och de känns redan så bra. Och lärarna verkar skit bra och snälla . Och imorgon ska jag och en tjej kompis från klassen va modeller. Ska bli riktigt kul. Kanske blir så att jag stannar i Sri lanka tills december. För den stora granduation är i december. Då ska vi göra hairstyling på alla TOP modeller i Sri lanka. Sedan ska dom gå catwalk. Shiit glömde , jag måste hitta 21 modeller under dom här 4 månaderna .Vart fan ska jag hitta dom? hmmm.
Aja ska dra till Gymmet nu PUSSS


Poff poff



Lycky Plaza

Helloo, hur mår ni ?:) själv mår jag bra, fast är skapligt trött. Gick upp vid 5 för att dra till Colombo. Frisör kursen började ju idag. Det va lite nervöst i början. Va tvungen att presentera sig och så. Och allt är ju på engelska, så dee va lite pirrigt. Men gick över efter ett tag. Dom i klassen verkar va schysta. Det va en tjej som va jätte trevlig, som satte sig vid mig. Tur att jag hittade nån att prata med iallfall. Sen hon som äger stället Ramani Fernando frågade mig om jag vill va hennes modell på onsdag. Självklart ska jag det hehe. Ska blii kul. Imorgon ska vi lära oss hur man tvättar kundens hår. Jaja slut pratat om det. Nu ska jag äta popcoorn. cyaa guys <3



POOLPARTY

Helloo, shit asså, galeeeen kväll vare ! dricka efter dricka, cigg efter cigg. Men det va hur roligt som helst. Har inte sovit nått, kanske två timmar bara. Vi alla gick och la oss runt 4, fick upp klockan 6 och bada igen i poolen. Dom stack precis härifrån nu. Idag har vi typ vart på beach side. Åt lunch ihop osv. Sen drog vi tillbaka till mig igen och bada. Sen tog dom taxin tillbaka till Colombo. Önska att jag bodde i Colombo, så sjukt roliga kompisar. Här i Negombo är det rätt trist, iallfall folket. Men ska inte klaga bor ju skit nära stranden. Men ska nog lägga mig nu , måste ändra på dygnet för jag börjar ju kursen på måndag. Måste gå upp runt 7 . Fast det är endå rätt chill för kursen börjar 9 slutar 1.:)

Här kommer det lite bilder från igår . Mwahhh på er


Snygga Soha :)


Goosh !:)

My and my Girlfriend;)

;)

love yaaa

Dancing in tha pool

What the hell is he doooin !

My coz and chaviith !

Pool party

Hola :)
Just nu planerar jag morgon dagen lite med min kusin. Jag ska nämligen ha pool party. Så några polare kommer hit. Ska fixa grill mat och dricka imorgoon. Blir nog trevliigt tror jag. bad bada hela natten hiih.



Mjaaaouu


Happy birthday Gabriella Bjursten <3

Idag fyller min knasboll 17 år. Börjar bli stor flicka =) Gratttiis gumman <3




hmmm, where are we?

Helloo, kom precis hem. Har vart på Sherryland och ätit kyckling sallad. Han som körde tuktuk åkte lite fel först. kom till nåt fiskeställe haha, ofrääschhh !










Going to the beach side

Hellooo, Det blev ingen Colombo idag. Blir en slapp dag. Har precis badat och solat:). Ska dra till beach side sen och äta mat, och dra till stranden . Hoppas ni har det bra där hemma i sverige:). mwaahh









As soon as you trust yourself, you will know how to live

Hejsan, Vakna precis. Igår så va jag och en kompis Malith i Colombo. Först drog vi och hämta Taniya sen så drog vi till olika affärer och handla kläder. På kvällen så drog vi till Cinnamon grand (hotell) och tog några drickar.Idag ska vi till Colombo igen och bada i mount lavinia beach . Sen så ska jag till Taniya och äta lunch. Hennes mamma har tydligen lagat mat till mig hehe. Nu ska jag äta frulleee puss




long iland ice tea

Hej igen, nu har jag fått lite mer bilder som jag kan lägga upp:)
ska sova nu är så trött, godnatt <3

sex on the beach
¨
Casa Colombo



Me and my hunny bunny taniya

Dj


phone pic sucks!

Hejj, Asså shiiit vilken kväll det va igår. Roligaste på länge :) ska lägga in lite bilder från igår. Men det är mobil bilder suucks ! Men det kommer bättre bilder sen!

Lasura and Tanija :) party in the hotel room :)


Ett sött par som va lite tröttra för dom hade slitet så hårt under dagens arbete!
Men va bra jobbat!
Det vart så jääävla lyckat :)

My Cousin :)

The driver:)


haha sista bilden får bli på Lasura "skaka rumpa " så rolig kille asså.

Casa Colombo

Kan verkligen inte sova som vanligt. Asså vill bara att tiden ska gå fort så jag kan träffa mina 3 bästa kompisar härifrån.Har inte träffat dom på 2 månader eller nåt. Längtaar ! Och Chavith o Lasura har ju också ordnat största festen som sakt . Dom har hyrt ett stort hotell, och fixat värsta festen. Ska dit tidigt imorgon och hjälpa till med allt. Sen drar festen igång vid 9, sen när festen slutar blire efterfest :) Då ska vi bada i poolen på hotellet. Hoppas verkligen att det blir lyckad kväll :) mwaaah



Radeo

Nu ska jag och kusinen dra till Radeo som vanligt:) stamkunder hiih. puss



Radeo


Murshid :)




Feeling sleepy

Hej,jag kan verkligen inte sova. Jag vet inte varför, jag har typ gott och laggt mig runt 5,6 varje dag.Blir så seg om dagarna när jag går o lägger mig så sent. Men det är för att jag inte känner mig hemma här. Eller det känns inte som att man är hemma. Inga föräldrar,sängen är hård,myggorna dödar en,piss varmt, och maten är annorlunda. Saknar svenska maten otroligt mycket, och tänk er jag ska vara här i 4 månader. Men kommer säkert vänja mig av det här snart. Och när frisörkursen börjar kommer det kännas lite mer allvarligare. Den börjar 12 juli. Ser fram imot det faktiskt. Men undra hur det kommer gå, allt är på engelska. im a sucker in english om man säger så. Aja ska försöka få lite sömn nu . Godnatt sötnosar:)






 

flirtylichious

Hello bitches:) Har precis kommit hem från salongen. Har fixat mina ögonbryn:)
På Lördag ska jag på fetaste festen som mina kompisar chavith och Lasura ordnat .
Kommer bli galettt !! Aja nu ska dra mig till gymmet, pusspuss:)









Fishboat

Hejsan hoppsan:)
Jag är skit trött, klockan är typ 5 här. kan inte riktigt sova. Fan har lust att åka ut med fiskebåt nånstans som jag gjorde förra gången jag va här. Det va skit fint, och härligt . Bara slappna av och njuta av livet.
Aja ska försöka sova nu godnatt:)








RSS 2.0